Opskrift på lækre farverige grøntsagsspyd til grillen.
Denne opskrift giver 4 spyd.
Køkken Gourministeriet
Samlet tid 45 minutterminutter
Servings 4Personer
Author Dianna
Ingredienser
Grøntsagsspyd
1
squash
2
rødløg
1
rød peberfrugt
1
grøn peberfrugt
1
gul peberfrugt
Marinade
1håndfuld
bredbladet persille, finthakket
1/2
rød chili, finthakket
4fed
hvidløg, fintrevet eller presset
1dl
god raps eller olivenolie
2spsk
citron
Salt og peber
Sådan gør du
Skær squashen i skiver på ca. 1/2 cm.
Skræl løgene, halver dem og skær dem i kvarte.
Peberfrugterne renses og skæres i store stykker.
Fordel grøntsagerne på 4 grillspyd.
Bland ingredienserne til marinaden og smag til med salt og peber.
Pensl grøntsagerne med marinaden, - gem resten til pensling undervej.
Grill dine grøntsagsspyd over en varm grill, pensl med marinaden og vend dem undervejs, til de har fået farve på alle sider og er let møre, - der skal gerne stadig være bid i alle grøntsager. Vi gav dem ca. 20 min. på vores churrasco bbq sæt hvor de er løftet over varmekilden, - laves de direkte på grillfladen skal de have kortere tid.
Video
Noter
Jeg brugte halv citron og halv ramsløgsolie til marinaden, begge fra Lehnsgaard, det smagte virkelig godt. Hvis jeg ikke har citronolie tilsætter jeg 1-2 spsk friskpresset citronsaft.