Grøn pesto med rucola – Ruccola pesto med basilikum
Opskrift på lækker hjemmelavet rucolapesto - Grøn pesto med ruccola og basilikum.Denne opskrift giver ca. 2 dl færdig pesto.
Ret Tilbehør
Køkken Dansk
Nøgleord Grøn pesto, Pesto, Ruccola, Rucola
Samlet tid 5 minutterminutter
Servings 4Personer
Author Dianna
Ingredienser
2store håndfulderuccola
1håndfuldfriske basilikumblade
1dlgod mild olivenolie
40g
parmesan
40g
pinjekerner, evt. lyn ristet på en pande
20g
mandler
2fed
hvidløg
Salt og evt. peber
Sådan gør du
Hæld alle ingredienserne, undtagen salt, i en blender og blend til du har den ønskede konsistens.Du kan blende den grov eller til den er helt fin, og nærmest som en pestosauce.
Smag til med salt og evt. peber - og opbevar pestoen på køl til den skal serveres.
Prøv også at smage til med en smule friskpresset citron, det går utrolig godt sammen med fedmen i pestoen.