Skub kartoflerne rene og stik lidt huller i dem med en kniv eller en gaffel. Gnid dem i olie og salt.
Bag dem i airryer i ca. 30 minutter ved 180 grader, og skru derefter op til 200 grader og giv dem yderligere 10 minutter.Eller i en forvarmet ovn ved 200 grader almindelig varm, i ca. 45-60 minutter.Tiden kommer an på størrelsen.
Kort inden kartoflerne er færdige opvarmes kødet i en gryde. Du kan også sætte det i ovnen i et fad, dækket med folie - sammen med kartoflerne. Tjek undervejs så du sikrer det ikke brænder på, og tilsæt evt. en smule vand til bunden.
Snit et kryds i kartoflerne, og mas dem så de åbner sig.
Fyld de varme kartofler med cheddar, og læg derefter kødet på toppen.
Slut af med creme fraiche og evt. lidt grønt på toppen, og server evt. med frisk salat, majs, avocado eller lignende.