hjemmelavet purløgsmayonnaise - Opskrift på purløgsmayo

Hjemmelavet purløgsmayo

Hjemmelavet purløgsmayo
Opskrift på nem og lækker purløgsmayonnaise.
Denne opskrift giver ca. 3 dl.
hjemmelavet purløgsmayonnaise - Opskrift på purløgsmayo

Lækker hjemmelavet purløgsmayonnaise, – perfekt til smørrebrød eller som dip til små appetizers.
Jeg laver bl.a. denne mayo til lækre fritterede vagtelæg, – en skøn appetizer der er super nem at lave og som smager helt fantastisk.

hjemmelavet purløgsmayonnaise - Opskrift på purløgsmayo

Hjemmelavet purløgsmayo

Opskrift på nem og lækker purløgsmayonnaise.
Denne opskrift giver ca. 3 dl.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 10 minutter

Video af opskriften

Ingredienser

  • 40 g

    æggeblommer

  • 3 dl

    rapsolie

  • 1 bdt

    purløg, grofthakket

  • 1 1/2 tsk

    dijonsennep

  • 2 spsk

    citronsaft

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Kom æggeblommer, dijon, citron og purløg i en minihakker, og blend til den har en ensartet konsistent. Skrab kanterne ned et par gange undervejs.
  • Tilsæt olien, lidt ad gangen, gerne mens minihakkeren kører, hvis det er muligt. Fortsæt til mayonnaisen har den rette konsistens, og blend grundigt til purløget er blendet godt ud i mayonnaisen.
  • Smag til med salt, evt. yderligere citron og lidt peber.
  • Stil den på køl til den skal serveres.
hjemmelavet purløgsmayonnaise - Opskrift på purløgsmayo
hjemmelavet purløgsmayonnaise – Opskrift på purløgsmayo

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)