Kog kartoflerne, gerne med skræl i en stor gryde med godt saltet vand, og evt. i ca. 6 min.Lad derefter kartoflerne trække i kogevandet under låg i ca. 15 min. (alt efter størrelse). På den måde får du en lækker fast konsistens, og sikrer at kartoflerne ikke koger ud. Mærk med en kødnål om kartoflerne er møre inden vandet hældes fra - ellers lad dem stå lidt længere.
Pil kartoflerne, lad dem køle af og skær dem derefter i mundrette stykker.
Skær agurkerne i skiver. Jeg bruer helst skole agurker. De har en god tykkelse, og er super sprøde og lækre.Er agurkerne meget tykke, vil jeg anbefale at fjernet midten, og derefter skærer agurkerne i grove stykker.
Skær løget i kvarte, og derefter i "strimler".
Bland ingredienserne til dressingen og smag til med salt og friskkværnet peber.
Hæld kartofler, agurker, rødløg og dressingen i en skål, og vend det hele godt sammen.Lad gerne kartoffelsalaten trække lidt inden den serveres.