Go Back
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
Ernæringsetiket
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Print
Cremet cajun kyllingesuppe med pasta
Opskrift på den lækreste cremede og krydre cajun suppe med kylling, pasta og grøntsager.
Ret
Hovedret
Køkken
Dansk
Nøgleord
Aubergine pasta, Cremet suppe, efterårs mad, Nem aftensmaf, Suppe
Samlet tid
30
minutter
minutter
Servings
4
personer
Calories
684
kcal
Ingredienser
1
løg, grofthakket
4
fed
hvidløg, finthakket
2 1/2
spsk
cajun krydderi - klik her for opskrift
3
spsk
tomatkoncentrat
1
ds
polpa eller hakkede tomater
1,2
l
kyllingebouillon
300
g
gulerødder, skåret i skiver
250
g
pasta (kogetid over 10 min)
2
dl
fløde eller creme fine
500
g
kogte kylling, trevlet
2
peberfrugter, skåret i tern
50
g
parmesan, fintrevet
8
stilke
basilikum, bladene heraf
Salt og friskkværnet peber
Olie
Sådan gør du
Varm en sjat olie i en gryde, og steg løg og hvidløg klare.
Tilsæt krydderier og tomatkoncentrat og varm det igennem et øjeblik.
Hæld de hakkede tomater, bouillon og gulerødderne ved og lad suppen koge, under låg, i ca. 7-8 minutter - alt efter størrelsen på gulerødderne.
Tilsæt pastaen, læg låget på, og kog dem i 5 minutter mindre end beskrevet på pakken - fortsat under låg.
Hæld fløde, kylling og peberfrugterne ved, og lad suppen simre videre, under låg, til pastaen er al dente.
Rør parmesan og frisk basilikum i - og smag suppen til med salt og friskkværnet peber.
Video
Nutrition
Kalorier:
684
kcal
|
Kulhydrater:
66
g
|
Protein:
45
g
|
Fedt:
27
g
|
Mættet fedt:
15
g
|
Flerumættet fedt:
2
g
|
Enkeltumættet fedt:
7
g
|
Transfedt:
0.01
g
|
Kolesterol:
151
mg
|
Natrium:
1620
mg
|
Kalium:
1246
mg
|
Fiber:
7
g
|
Sukker:
12
g
|
A-vitamin:
15567
IU
|
C-vitamin:
86
mg
|
Kalcium:
276
mg
|
Jern:
3
mg