Varm en pande op, og steg løgene klare i en sjat olie.
Tilsæt tomater og hvidløg, og varm det igennem et par minutter, og drys derefter krydderiet over.
Hæld hvidvinen ved, og lad den koge inde et øjeblik, og tilsæt derefter orzo og halvdelen af bouillonen.
Tilbered din orzo, som du vil tilberede en risotto. Tilsæt løbende bouillon, og rør i den jævnligt, så den ikke brænder på.
Samtidig varmes endnu en pande op med en sjat olie, og kyllingen steges til den er gylden og gennemstegt. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Når orzo pastaen er ved at være mør tilsættes fløde og parmesan, og retten varmes igennem til parmesanen er smeltet.
Smag til med salt og friskkværnet peber, og rør til sidst de friske basilikumblade i.
Skær kyllingen i skiver, og server dem toppet på en portion cajun orzo.Krydr med friskkværnet peber og drys med lidt finthakket persille, basilikum eller lignende.