Rids butterdejen med en kniv, ca. 2 cm fra kanten hele vejen rundt, – ikke dybt, men kun lige en fin ridse.
Bag butterdejen i en forvarmet ovn i 10 min. ved 200 grader, – almindelig ovn.
Bland imens mascarpone, feta og forårsløg og krydr med salt og peber.
Lad butterdejen køle let af, og smør derefter bunden med din mascarpone creme.Undlad så vidt muligt at løfte skeen for meget så du trækker dejen op. Smør i bløde bevægelser, - ud til den kant du har ridset i dejen.Du kan evt. dyppe skeen i kogende vand undervejs, – det gør det meget nemmere at fordele cremen.
Bag tærten videre i ca. 10-14 min., – fortsat ved 200 grader.
Top den let afkølede tærtebund med rucola, pesto, serrano, burrata og pinjekerner, og krydr med friskkværnet peber inden servering.Du kan også dryppe tærten med lidt olivenolie, og drysse med lidt friske forårsløg.