Fold butterdejen ud på et stykke bagepapir.Fyldet skal fordeles på midten af butterdejen, så skær skrå strimler i dejen til du når 1/3 del ind på butterdejspladen. Gør dette på begge sider.Se billedet af hvordan butterdejen skal skæres, lige under opskriften.
Smør midterstykket med pesto, og fordel halvdelen af mozzarellaen herpå.
Læg tomatskiver og basilikumblade ovenpå, drys den sidste mozzarella over, og krydr med salt og friskkværnet peber.
Fold enderne af dejen ind over fyldet, og fold nu skiftevis strimler fra begge sider ind over fyldet, – én ad gangen.Se evt. videoen over opskriften.
Pensl toppen med et sammenpisket æg og drys evt. med sesam og/eller lidt fintrevet parmesan.
Bag butterdejsstangen i en forvarmet ovn, i ca. 20 minutter ved 200 grader, almindelig varme.
Lad den hvile i 5 minutters tid, inden den skæres ud og serveres.Server den gerne med en frisk grøn salat, som tilbehør til grillen eller på tapasbordet.