Fold butterdejen ud på papiret det er rullet i, og rul over med en kagerulle 5-6 gange, så dejen retter sig ud, og bliver en smule tyndere.Du skal ikke som sådan trykke hårdt, bare lige givet nogle rul.
Smør hele fladen med pesto, helt ud til kanterne.
Fordel mozzarellaen på den ene halvdel (på den lange led), og fold den anden halvdel af dejen ind over, så du mere eller mindre står med en kvadrat.Se evt. videoen over opskriften.
Skær dejen i strimler på ca. 1 centimeter stykket, eller ca. 16 strimler.Det gøres nemmest med en pizzaskærer.
Sno strimlerne, og læg dem til side på en bageplade med et stykke bagepapir.
Pensl med sammenpisket æg og drys med sesam, og bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader, almindelig varme, i ca. 12-14 minutter - eller til de er gyldne og lækre.
Server dem lune eller kolde, og evt. med lidt ekstra pesto, aioli eller lignende til.