Nem opskrift på snoede butterdejsstænger med pikantest, coppa og mozzarella.
Ret Appetizer, Brød, Snack, Tilbehør
Køkken Dansk, Italiensk
Nøgleord Butterdej, Butterdejsstang, Coppa
Samlet tid 20 minutterminutter
Servings 16stk
Calories 124kcal
Ingredienser
1rullebutterdej
3spskpikant- eller urteost
6skivercoppa
100grevet mozzarella
Sammenpisket æg til pensling
Sesam
Sådan gør du
Fold butterdejen ud på papiret det er rullet i, og rul over med en kagerulle 5-6 gange, så dejen retter sig ud, og bliver en smule tyndere.Du skal ikke som sådan trykke hårdt, bare lige givet nogle rul.
Smør hele fladen med pikantost, helt ud til kanterne.
Læg coppa pølsen på den ene halvdel (på den lange led), og fordel mozzarellaen ovenpå.
Fold den anden halvdel af dejen ind over, så du mere eller mindre står med en kvadrat.Se evt. videoen over opskriften.
Skær dejen i strimler på ca. 1 centimeter stykket, eller ca. 16 strimler.Det gøres nemmest med en pizzaskærer. Skær hårdt igennem, coppapølsen skal lige have et ekstra tryk.
Sno strimlerne, og læg dem til side på en bageplade med et stykke bagepapir.
Pensl med sammenpisket æg og drys med sesam, og bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader, almindelig varme, i ca. 12-14 minutter – eller til de er gyldne og lækre.Server dem lune eller kolde, og evt. med lidt dip ved siden af.