Skær kødet ud i 6 store stykker og krydr med salt og friskkværnet peber.
Varm en sjat olie i en stor gryde, der kan gå i ovnen, og brun kødet godt af på alle side. Læg kødet til side.
Tilsæt smørret og lad det smelte, og steg gulerødder, løg, hvidløg og porre toppene godt af i ca. 5 minutter.
Drys melet over og vend det sammen, og tilsæt derefter bouillonen.
Læg kødet tilbage i gryden sammen med urterne, læg låg på og sæt gryden i en forvarmet ovn ved 130 grader, almindelig varme. Lad kødet simre i ca. 4 timer. 20 minutter inden kødet er færdigt, går du i gang med grøntsagerne.
Sauce og fyld
Varm en sjat olie på en pande, og steg svampene ved god høj varme til de er godt brunede. Læg dem til side.
På samme pande steges squash og porre til porrene falder sammen, og squash skiverne er let brunede. Læg dem til side.
Fjern kødet fra gryden, og sigt grøntsagerne fra med en hulske eller igennem en finmasket sigte.
Tilsæt fløden og varm saucen igennem, og juster derefter konsistensen med maizena rørt op med en smule vand.
Hæld svampe, porre og squash i saucen og varm det hurtigt igennem - gem evt. lidt af de stegte grøntsager, til at lægge på toppen.Smag til med salt og friskkværnet peber.
Læg kødet tilbage i gryden og top med hakket persille - og evt. lidt af de stegte grøntsager.Server med kartoffelmos, ris eller lignende.