Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Blinis med stenbiderrogn
Opskrift på blinis med stenbiderrogn, creme fraiche og urter.
Ret
Appetizer, Forret, Snack
Køkken
Dansk
Nøgleord
Stenbider sæson, Stenbirderrogn sæson
Samlet tid
30
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
Hjemmelavede blinis
75
g
boghvedemel
50
g
hvedemel
2
dl
sødmælk
1
æg
1
tsk
bagepulver
1/2
tsk
salt
Smør til stegning - gerne klaret
Derudover
150
g
stenbiderrogn
1
dl
creme fraiche 38%
1/2
bdt
purløg, finthakket
1
rødløg, finthakket
Evt. dild kviste
Friskkværnet peber
Sådan gør du
Hjemmelavede blinis
Bland alle ingredienser til dine blinis i en skål og rør dejen godt sammen.
Smelt en god klat smør på panden, og hæld små klatter dej på panden i den størrelse du ønsker dine blinis.
Vend dine blinis når dejen begynder at boble let på oversiden, - de skal have ca. 1 1/2 min. på hver side ved middel varme.
Lad dine blinis suge på en smule køkkenrulle, - de skal gerne være lune men ikke varme når de serveres (så smelter creme fraichen).
Blinis med stenbiderrogn
Top dine blinis med creme fraiche og en god skefuld stenbiderrogn, og drys med rødløg, purløg og evt. en smule dild.
Krydr med friskkværnet peber.
Video