Opskrift på lækre bagte spidskål - Spidskål med flødeost, viklet med parmaskinke og toppet med burrata.
Ret Forret, Salat, Snack, Tilbehør
Køkken Dansk, Italiensk
Nøgleord Bagt spidskål, Burrata, Spidskål
Samlet tid 30 minutterminutter
Servings 4personer
Calories 148kcal
Ingredienser
1spidskål
100gflødeost - pikant eller hvidløg
8skiverparmaskinke - eller serrano
1burrata
Mikrogrønt, persille eller lignende
Olivenolie
Friskkværnet peber
Sådan gør du
Skær spidskålet i kvarte, og smør skærefladerne med flødeost.
Vikl parmaskinken omkring skærefladerne, og lav samlingerne under bunden.
Læg stykkerne i et ovnfast fad, evt. med bagepapir i bunden. Dryp en smule olivenolie over skinken og krydr med friskkværnet peber.
Bag spidskålet i en forvarmet ovn ved 220 grader, almindelig varme, i ca. 20-25 minutter.
Åben burraten og fordel den over de lune stykker spidskål. Drys med mikrogrønt, persille eller lignende, dryp med olivenolie og krydr med friskkværnet peber.Server straks.