Vask græskarret grundigt, fjern kernerne og skår det i både.
Fordel græskarbådene på en bageplade, dryp med olie, krydr med salt og friskkværnet peber og læg timian kvistene ved.
Skær toppen af hvidløget og sæt det på bagepladen, og dryp også det med rigeligt olie.
Bag græskarbåde og hvidløg i en forvarmet ovn ved 220 grader, almindelig varme, i ca. 25 minutter.
Fetadip
Put feta og et par spiseskefulde græsk yoghurt i en minihakker, og kør den til fetaen er findelt.
Hæld det sidste yoghurt ved, og tilsæt citronsaft og de bagte hvidløgsfed - lad dem gerne køle en smule af inden.
Blend fetacremen glat og smag til med salt og friskkværnet peber
Anretning
Smør fetadippen ud på en tallerken i et tykt lag, og læg græskarbådene herpå. Drys med pinjekerner, persille og frisk timian, og evt. en smule olivenolie og friskkværnet peber.