Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Bagt gnocchi med krydret tomatsauce
Opskrift på bagt gnocchi med krydret og cremet flødesauce.
Ret
Hovedret
Køkken
Italiensk
Nøgleord
Gnocchi, Retter i fad
Samlet tid
40
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
1
løg, finthakket
4
fed
hvidløg, finthakket
4
spsk
tomatkoncentrat
2
ds
hakkede tomater
1
tsk
basilikum
1
tsk
oregano
1
tsk
timian
1
tsk
rosmarin
1 1/2
dl
fløde
100
g
parmesan, fintrevet
7
stilke
basilikum, bladene heraf
600
g
gnocchi
150
g
revet mozzarella
Salt og friskkværnet peber
Olivenolie
Sådan gør du
Varm en gryde op og steg løgene klare i en sjat olie.
Tilsæt hvidløg og varm igennem et øjeblik, og rør derefter tomatkoncentrat i og lad det varme med et minuts tid.
Tilsæt de hakkede tomater, fløde, parmesan og tørrede krydderier, og lad saucen småsimre i ca. 5-8 minutter. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Tilsæt de ukogte gnocchi, og lad dem tilberede i ca. 5 minuttter.
Vend til sidst friske basilikumblade i saucen, og smag til med salt og friskkværnet peber.
Fordel mozzarella og gnocchi i 2 lag - gnocchi, mozzarella gnocchi og slut af med det sidste mozzarella.
Bag retten i ca. 15 minutter ved 225 grader.
Lad det hvile 10 minutters tid inden det serveres.
Video