Rør fiskefarsen sammen løg, persille, hvidløg, ingefær, chili æg, mel, salt og godt med friskkværnet peber.Det er vigtigt at du tjekker at farsen er fersk, og ikke allerede tilsat andre ingredienser.
Justere konsistensen på fiskefarsen med mælk. Tilsæt kun lidt ad gangen, og rør det godt ind i farsen.Bruger du fars der har været på frost, kan den indeholde en del væde – så der skal du være ekstra opmærksom ikke at tilsætte for meget mælk.
Smelt en god klat smør på en pande, og tilsæt en sjat olie.
Form fiskefrikadellerne med en ske, i hånden eller læg farsen direkte på panden, og mas dem let flade med bagsiden af en ske.Steg dem til de er gyldne på begge sider. *Imens kan du forberede kålsalaten.
Asiatisk coleslaw
Bland ingredienserne til marinaden, rør det godt samme og stil den til siden. Synes du at almindelig soya kan blive for salt, kan du med fordel anvende en soya med lavere sodium indhold.
Bland de snittede grøntsager og hakkede peanuts i en skål.
Vend salaten med marinaden lige inden servering.
Servering
Server den saftige fiskefrikadeller med cole slaw og kogte ris.
Drys gerne med sesam og lidt frisk grønt - og server med limebåde.