Opskrift på nem asiatisk wok med hakket kylling og grøntsager.Opskriften rækker til 3 personer uden ekstra tilbehør eller 4 personer med ris eller nudler.
Ret Hovedret
Køkken Asien
Nøgleord Asiatisk mad, Nem aftensmad, Wok
Samlet tid 25 minutterminutter
Servings 4personer
Calories 435kcal
Ingredienser
500ghakket gris eller kylling
4forårsløg, snittet (gem den grønne del)
3fedhvidløg, revet eller presset
2spskingefær, revet
600gspidskål, snittet
3gulerødder, groftrevet
4spsksoya
4spskhoisinsauce
Olie
Friskkværnet peber
Derudover
Sesam
Limebåde
Evt. ris eller nudler
Sådan gør du
Varm lidt olie på en pande og brun kødet godt af.
Tilsæt hvidløg, ingefær og den hvide del af forårsløgene, og steg det med et par minutter inden spidskål og gulerødder tilsættes. Lad det stege til kålen begynder at falde sammen.
Hæld soya, hoisinsauce og den grønne del af forårsløgene ved, og steg det videre et par minutter, eller til kålen er mør.
Smag til med friskkværnet peber og evt. mere soya eller hoisinsauce og server med et drys sesam og limebåde - evt. med en portion ris eller nudler.