Go Back
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
Ernæringsetiket
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Print
Andesauce
Opskrift på andesauce, - lavet på fond fra anden.
Ret
Tilbehør
Køkken
Dansk
Nøgleord
Andesteg, Brunsauce, Brunsovs, Julemad, Julemiddag
Samlet tid
20
minutter
minutter
Servings
4
personer
Calories
121
kcal
Ingredienser
25
g
smør
2
spsk
hvedemel
6
dl
stegesky fra anden/andefond
1/2
dl
piskefløde, – evt. en sjat mere
2
tsk
ribsgelé
Salt og peber
Kulør
Sådan gør du
Smelt smørret i en lille gryde, og pisk melet ud heri.
Lad det varme igennem et minuts tid imens der piskes.
Tilsæt andefonden/stegeskyen fra anden lidt and gangen, og pisk det ind i saucen.
Lad saucen koge igennem i 5-6 minutter, og tilsæt derefter fløden.
Smag til med salt og peber, og juster farven med kulør.
Video
Nutrition
Kalorier:
121
kcal
|
Kulhydrater:
6
g
|
Protein:
3
g
|
Fedt:
10
g
|
Mættet fedt:
6
g
|
Flerumættet fedt:
0.4
g
|
Enkeltumættet fedt:
3
g
|
Transfedt:
0.2
g
|
Kolesterol:
28
mg
|
Natrium:
603
mg
|
Kalium:
101
mg
|
Fiber:
0.1
g
|
Sukker:
2
g
|
A-vitamin:
340
IU
|
C-vitamin:
0.4
mg
|
Kalcium:
20
mg
|
Jern:
0.5
mg