Hæld tomater, hvidløg, olivenolie og tørret basilikum i et lille fad, og krydr med salt og friskkværnet peber.
Bag dem i en forvarmet ovn i ca. 15 minutter ved 200 grader, almindelig varme – eller i airfryer i ca. 8-10 minutter ved 180 grader.
Åben lasagne med bagte tomater, pesto og burrata
Kog lasagnepladerne til de er al dente - eller som du foretrækker dem.Dræn dem for væde, og vend dem med en smule olie, så de ikke klistrer sammen.
Nu skal lasagnerne samles.Du skal sørge for at fordele fyldet ligeligt mellem de 4 portioner, og hver lasagne skal indeholde 2-3 lasagneplader.
Start med en smule fyld i bunden, læg lasagnepladen halv over, så den bagefter kan foldes - og læg lidt fyld imellem hvert lag.Tomat, hvidløg, frisk basilikum, pesto og burrata - fortsæt til alt fyldet er brugt. Se evt. videoen over opskriften.Krydr gerne med lidt friskkværne peber imellem lagene.
Slut af med det sidste fyld, og hæld lidt af olien fra de bagte tomater over toppen.Server starks.