Del kødet i klumper på 75 g/stk, og mas kødet godt sammen i hænderne, - ligesom hvis du skal forme en hakkebøf.*Ved at du lige maser kødet godt sammen, gør du det meget nemmere at mase det ud på tortilla pandekagerne.
Læg en klump kød på hver tortilla og mas det ud så det fylder hele pandekagen. Lav dem alle klar, - og krydr med salt og peber.*Kødet trækker sig sammen under tilberedning, så det er vigtigt, at det mases helt ud til kanterne - eller endda lidt ud over kanterne.
Varm en sjat olie på en pande, og steg dem i et par minutter ved god høj varme, - med kødsiden nedad. Mas dem godt med en palette eller lignende, det første stykke tid. *Alt efter pandens størrelse kan du stege en eller to ad gangen.
Vend dem derefter om, læg 2 halve skiver ost på kødet, - sådan i forlængelse af hinanden, og varm tortillasiden et øjeblik.Læg dem derefter løbende på en bageplade med bagepapir, som står i ovnen ved 80 grader, almindelig ovn. Her holder de sig lune, - og osten smelter.*Skal du kun lave til 1 eller 2 personer kan du undlade at sætte dem i ovnen, - men i stedet for bruge et låg til panden som får osten til at smelte. Giv dem da 1 minuts tid på tortilla siden, stadig ved høj varme.
Inden servering toppes de med Big Mac dressing, iceberg og løg.Du kan også tilsætte andet grønt hvis du foretrækker det, - tomater, agurk, peberfrugt eller lignende.