Opskrift på bagt havregrød med æble og kanel, - nemt og lækkert til morgenmad eller mellemmåltid.Portionen passer til 2 større skål (ca. 250 ml), eller 4 mindre. Kan også tilberedes i muffinmforme.
Hæld alle ingredienserne (undtagen æblerne) i en blendere, minihakker eller lignende, - og blend til du har en glat masse.
Smør dine forme med en smule smør eller olie, og fordel dejen heri.*Fyld dem kun så dejen er ca. 1 cm fra kanten, - de hæver under bagning.
Drys æblerne ovenpå og vend dem forsigtigt rundt i toppen af dejen.
Bag havregrøden i en forvarmet ovn i ca. 16-18 minutter ved 180 grader.*Lad den bagte havregrød hvile i 5-8 minutter inden den serveres.
Top den evt. med skyr eller græsk yoghurt, tern af frisk æble, hakkede nødder og honning.
Bagt havregrød i Airfryer
Du kan også tilberede din havregrød i Airfryer.Følg trin 1-3 ovenfor, og bag derefter din havregrød i Airfryer ved 170 grader i ca. 10 minutter.*Tilberedningstiden kan variere alt efter hvisken Airfryer du har, - men vær opmærksom på at grøden sætter sig yderligere når den hviler.