4-5spskfriske krydderurter, - jeg bruger dild, purløg og persille
2syltede drueagurker, finthakket (lidt over 1/2 dl)
1spskkapers, finthakket
1-2spskfriskpresset citronsaft
1tskdijonsennep
1/2tskløgpulver
Salt og peber
Sådan gør du
Hjemmelavet tatarsauce
Bland alle ingredienserne til tatarsaucen, og smag til med salt og peber.*Ønsker du en mere let version af tatarsauce, kan du sagtens erstatte 1 dl mayonnaise med 1 dl creme fraiche. Det gør den mindre fed, og tilfører mere syre.
Opbevar tatarsaucen på køl til den skal serveres.
Nuggets i Airfryer
Bland panko rasp og parmesan og sæt det til side.
Pisk æg, olie og krydderierne godt sammen, og krydr med salt og peber.
Vend kyllingen grundigt i æggeblandingen, og vend derefter stykkerne i raspblandingen.
Placer kyllingen i airfryeren, i et enkelt lag, og spray toppen med sprayfedt.
Tilbered dem i ca. 12 minutter ved 200 grader, – Airfryer program.*Kig til stykkerne efter 6-8 minutter, – i nogle Airfryers skal stykkerne vendes for at blive sprøde på begge sider. Husk at sprøjte den nye side med fedtspray, hvis stykkerne vendes.
Krydr kyllingen med en smule salt efter tilberedning, og server dem med tatarsaucen.