Rens og krydr kyllingebrysterne med salt og peber.
Varm en smule olie op på en pande, og steg lyn hurtigt kyllingebrysterne af på begge sider. De skal kun lige brune, ikke tilberede.*Du kan godt springe dette step over, - personligt synes jeg selv at kyllingen får mere smag, ved lige at brune dem af først.
Tag kyllinge brysterne af panden, læg dem på et spækbræt, og læg et dybt snit i hver, - så de får en dyb lomme til fyldet.
Smør indersiden med pesto, og læg spinat, soltørrede tomater og mozzarellaen ind i lommerne, - skub det godt ind.De skal ikke kunne lukkes, – så fyld dem godt op, jo mere jo bedre.
Læg dem tilbage i panden (hvis den kan gå i ovnen), eller i et ovnfast fad smurt med lidt olie, – og bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader, almindelig ovn, i ca. 25-30 minutter – alt efter størrelsen på kyllingebrysterne.
Når de kommer ud af ovnen, kan du, hvis du ønsker det, drysse dem med lidt finthakket persille, - eller en form for krydderimix. Jeg har en super lækker mix fra Frankrig med persille, hvidløg og skalotteløg - den passer perfekt til.