Rul butterdejs rullen ud på et stykke bagepapir. Du skal ikke rulle ud med kagerulle, – bare rulle den ud af indpakningen.
Rids butterdejen med en kniv, ca. 2 cm fra kanten hele vejen rundt, – ikke dybt, kun lige en fin ridse, og drys evt. med sesam.
Forbag butterdejen i en forvarmet ovn i 10 min. ved 200 grader, almindelig ovn.
Rør mascarpone og basilikum sammen og krydr med salt og peber.
Smør mascarponecremen ud på den let afkølede butterdejs bund. Smør den ud med bagside af en ske, og undlad så vidt muligt at løfte skeen for meget så du trækker dejen op. Smør i bløde bevægelser, ud til den kant du har lavet i dejen.Du kan evt. dyppe skeen i kogende vand, så er cremen nemmere at større ud.
Fordel tomaterne på tærten, og bag den derefter videre i ca. 10-14 minutter, fortsat ved 200 grader.
Lad tærten hvile i 5 minutter inden den toppes med burrata og pesto. Krydr med salt og peber og dryp med lidt god olivenolie.