Opskrift på bagte tomater i Airfryer, serveret med cremet burrate, ristet brød og pinjekerner.Denne portion giver til 2 personer til frokost, 4 personer hvis det er snack, appetizer eller tilbehør.
Hæld pinjekernerne i et fad der kan gå i din Airfryer, og tilbered dem i 4-5 minutter ved 160 grader. Jeg bruger et rundt fad, der fulgte med min Airfryer.Læg dem til side på en tallerken.
Skær dit flute i tynde skiver, smør/spray dem med en smule olie, drys med salt, og læg dem direkte på risten i bunden af din Airfryer, - evt. af to omgange.Bag dem i ca. 8 minutter ved 180 grader.Læg brødskiver til side på en rist.
Hæld tomaterne i et fad der kan gå i din Airfryer, jeg bruger det samme som til pinjekernerne.
Fordel olie og tørret basilikum over tomaterne, krydr med salt og peber, og læg de knuste hvidløg ved.Hvidløgene kan du knuse med bladet på din kniv, et krus eller lignende.
Bag tomaterne i ca. 8-10 minutter ved 190 grader, - og lad dem derefter hvile det par minutter udenfor Airfryeren.
Læg i mens de to burrata oste på en tallerken, åben dem godt op, og drys de friske basilikumblade over hele tallerkenen.
Læg de bagte tomater og hvidløg ved, - og hæld olien/saften fra de bagte tomater over burrata ostene.
Krydr med friskkværnet peber, drys med pinjekerner og server med de sprøde brødskiver.