Krydr kyllingebrysterne med salt, peber og en smule cajun krydderi, og vend dem derefter i hvedemel.
Smelt smør og olie på en pande ved middel varme, og steg kyllingen til den er gennemstegt og gylden på begge sider.Læg kylling til side på en tallerken med staniol løst over.
Cremet cajunsauce med grøntsager
På samme pandesteges løg og hvidløg til løgene er klare.Tilsæt evt. en smule ekstra olie hvis der er behov for det.
Tilsæt derefter peberfrugterne, og varm med et par minutter inden cajun krydderi drysses over og varmes med et minuts tid.
Tilsæt tomatkoncentrat, rør det godt ind i retten, og hæld derefter fløden og de hakkede tomater ved.
Varm saucen igennem i 5 minutter og tilsæt derefter parmesanen.
Lad saucen simre i yderligere et par minutter og smag til med salt og peber.
Læg kyllingen tilbage i panden, drys med frisk jalapenos, og server med kogte ris, kartofler eller pasta.Portionsanretter du, kan du undlade at lægen kyllingen tilbage i panden, og anrette på tallerkenen i stedet for - med mindre du lige ønsker at varme kyllingen med.