Opskrift på den lækreste saftige kylling serveret med tortellini I cremet svampesauce.
Ret Hovedret
Køkken Italiensk
Nøgleord Nem mad
Samlet tid 30 minutterminutter
Servings 4personer
Ingredienser
Stegt kylling
4stkkyllingebryster – ca. 600 g
1dlhvedemel
25gsmør
2-3spskolie
Tortellini I svampesauce
350gtortellini
150gbacon, skåret i tern
200gsvampe, skåret i skiver
150gaspargesbroccoli eller broccoli i mindre buketter
1løg, finthakket
3fedhvidløg, revet eller presset
2håndfuldespinat
1håndfuldfriske basilikumblade
250gmascarpone (eller fløde)
1 1/2dlhvidvin (kan erstattes af bouillon)
1dlbouillon, kylling eller grønt
60gparmesan, revet
Salt og friskkværnet peber
Olie
Sådan gør du
Stegt kylling
Krydr kyllingen med salt og peber, og vend derefter stykkerne i mel.*Når svampene er stegt af til saucen, kan du begynde at stege dine kyllingebryster. Du kan også genbruge panden, og lade kyllingen hvile imens resten af retten tilberedes.
Smelt smørret på en pande med lidt olie, og steg kyllingen ved middel varme, til den er gennemstegt og gylden på begge sider.
Tortellini I cremate svampesauce
Varm en smule olie på en pande, og steg baconen af til den er gylden.Er baconen meget fed, kan du undlade olien.
Hæld svampene ved, og steg med til de har smidt væden og er steg gyldne.
Tilsæt løg og hvidløg og steg videre, til løgene er klare, – krydr med peber og en smule salt.
Hæld hvidvinen over, og lad den koge een smule ind, inden du tilsætter broccolibuketter/aspargesbroccoli, og varmer med et par minutter.Kog i mellem tiden dine tortellini som beskrevet på pakken.
Tilsæt mascarpone (eller fløden), varm igennem og rør derefter parmesan, basilikum og spinat ud i saucen.
Smag til med salt og peber, og vend dine tortellini i saucen.
Server med den saftige kylling, og top evt. med frisk basilikum, parmesan og kværnet peber.