Rens kartoflerne fri for urenheder, og dup dem tørre. Halver nogle af dem, og lad gerne andre forblive hele. Lad gerne skrællen blive på, – det gør salaten rustik og lækker.
Varm en sjat olie på panden, og steg kartoflerne ved middelvarme til de er gyldne, sprøde og møre i midten. Det er vigtigt de steger i olien, og ikke kun små simrer. Krydr kartoflerne med salt og friskkværnet peber når de er færdige.Du kan også tilberede dem i ovn eller airfryer. Vend dem med olie, og krydr med salt og peber, og giv dem 30-40 minutter ved 180 grader – almindelig ovn, eller airfryer i ca. 25 minutter ved 160 grader.Stegt dine kyllingebryster når der er ca. 15 minutter tilbage af tilberedningtiden.
Krydr kyllingen med salt og peber, og vend derefter stykkerne i mel.
Smelt smørret på en pande med lidt olie, og steg kyllingen ved middel varme, til den er gennemstegt og gylden på begge sider.
Fordel ruccolasalaten på 4 tallerkener sammen med de stegte kartofler, og læg et kyllingebryst ved hver.
Top kartoflerne med burrata, pesto og friskkværnet peber.