Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Rosenkålssalat med avocado, pære og feta
Opskrift på nem og lækker salat med rosenkål, quinoa, avocado, feta og edamame - vendt med en lækker citron/sennepsvinaigrette.
Ret
Salat, Tilbehør
Samlet tid
20
minutter
minutter
Antal
4
personer
Ingredienser
300
g
friske rosenkål
1
pære, skåret i tern
1
avocado, skåret i tern
100
g
edamame, optøede
100
g
ærter, friske eller optøede
1
dl
lys quinoa, ukogt mål
1
håndfuld
saltede mandler, grofthakket
75
g
feta, smuldret eller tern
Sennepsvinaigrette
3
spsk
olivenolie
1
tsk
dijonsennep
1
tsk
grov sennep, f.eks. whole grain
2
tsk
honning
1/2
citron, saften heraf
2
spsk
hakket purløg
1
spsk
hakket persille
Salt og peber
Sådan gør du
Tilbered quinoaen som beskrevet på posen, og skyld end derefter i rigeligt koldt vand. Dræn grundigt i en sigte.
Rens rosenkålene. Gem de yderste flotte blade, og snit derefter resten af rosenkålen fint.
Vend rosenkål, både de snittede og bladene, sammen med de øvrige grøntsager, avocado, feta, quinoa og pære.
Bland ingredienserne til vinaigretten, smag til med salt og peber og vend den sammen mde salaten.
Top salaten mede saltede mandler inden servering.
Video