Rids butterdejen med en kniv, ca. 2 cm fra kanten hele vejen rundt, – ikke dybt, kun lige en fin ridse.
Smør kanten med lidt olie eller et sammenpisket æg, drys med sesam og bag butterdejen i en forvarmet ovn i 10 min. ved 200 grader, almindelig ovn.
Rør flødeost, feta, basilikum og hvidløg sammen, og krydr med salt og peber.
Skær kartofler og squash i tynde skiver, gerne på mandolinjern så der er lige tykke.
Smør fetacremen ud på den let afkølede butterdejs bund. Smør den ud med bagside af en ske, og undlad så vidt muligt at løfte skeen for meget så du trækker dejen op. Smør i bløde bevægelser, ud til den kant du har lavet i dejen. Du kan evt. varme bagsiden af skeen på i noget kogende vand, - så er det nemmere at smøre ud.
Fordel skiver af kartoffel og squash ovenpå fetacremen, - de må gerne overlappe hinanden, så hele bunden bliver dækket.
Bag tærten videre i ca. 10-14 min., – fortsat ved 200 grader, og lad den køle af i ca. 5 min. inden den serveres.
Top med burrata revet i mindre stykker, godt med frisk pesto og evt. frisk basilikum.