Opskrift på rocky road med juleskum, hasselnødder og toffifee
Ret Dessert, Snack
Køkken Dansk
Forb. tid 10 minutterminutter
Tilb. tid 1 timetime
Samlet tid 1 timetime10 minutterminutter
Servings 12personer
Ingredienser
300gchokolade, ca. 55%
25gsmør
100gjuleskum
100ghasselnødder - gerne ristede - få opskriften her
125gtoffifee
Sådan gør du
Smelt chokoladen over et vandbad, – sluk for blusset og rør smørret i. Rør til du har en ensartet glat chokolade.Lad chokoladen køle let af inden du vender "fyldet" i.
Halver toffifee chokoladerne, og klip juleskummet i 3-5 stykker.
Vend hasselnødder, juleskum og toffifee i chokoladen, og rør det godt sammen.
Hæld chokoladen i en form beklædt med bagepapir på ca. 18×22/16x24 eller lignende. Glat den ud så den fylder hele formen og stil på køl et minimum en time.
Skær chokoladen ud i passende stykker efterhånden som det skal serveres. Opbevar chokoladen på køl, men tag den gerne ud 5-10 minutter før den skal skæres og serveres, så karamel og juleskum får lidt temperatur.