Bland grøntsagerne i en stor skål,- broccoli/blomkål, gulerødder, hvidløg, majs, og persille.*Du kan lave et mix af blomkål/broccolistokke, og du kan også skifte den ene broccoli/blomkålsstok ud med f.eks. 1/2 squash eller lignende.
Tilsæt parmesan, sesam, raps og et æg, krydr med salt og peber, - og rør det godt sammen.Lad farsen stå et øjeblik, til den har samlet sig. Rør i farten og tilsæt evt. et æg (eller 1/2) mere, hvis farsen er for tør. Farten skal være blød og let klistret.
Varm en god sjat olie op på en pande, og form nu farsen til flade frikadeller. Jeg tager en godt spiseskefuld fars op i hånden, og bruger skeen til at forme den med og trykke den let flad.
Steg grøntsagsfrikadellerne ved god høj varme til de er gyldne på begge sider Vend dem først, når den ene side har fået en god stege skorpe.
Læg grøntsagsfrikadellerne til side på et stykke bagepapir eller lignende, - de bliver sprøde når de har ligget et øjeblik.
Server med en god dip, - tatarsauce, ranch dressing eller lignende.