Bland havregryn, chiafrø, vaniljesukker, salt, honning, yoghurt og mælk i en skål, og rør det godt sammen. Læg låg på og sæt den på køl i minimum 2-3 timer, – men gerne natten over.Du kan også blande ingredienserne i 2 serveringsglas med låg, – sørg for at der er plads nok til topping dagen efter. Så er det nemt både at have med på farten, eller lige snuppe et glas frem om morgenen eller til en hurtig frokost.
Jordbærpuré
Hæld alle ingredienserne i en gryde, – jordbær, sukker, citron og vaniljkesukker.
Kog blandingen op, og lad den småkoge i ca. 5 minutter, eller til jordbærrene er møre.
Blend til en blød puré og lad den køle af i køleskabet.
Overnight oats med jordbær
Hæld dine overnight oats I 2 serverings glas, top med ca. 1/2 dl jordbærpuré, masser af friske jordbær og et par skefulde granola.