Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Spidskålssalat med spicy ranch dressing
Opskrift på sprød spidskålssalat med edamame, avocado og spicy ranch dressing.
Ret
Salat, Tilbehør
Køkken
Dansk
Samlet tid
15
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
Spidskålssalat
1/2
stort spidskål, gerne rød og grøn
2-3
håndfulde
ruccola
200
g
bælgede edamamebønner, optøede
2
avocadoer, skåret i tern
2
forårsløg, fintsnittet
1
håndfuld
saltede mandler - klik her
Spicy ranch dressing
2 1/2
dl
creme fraiche
1/2
dl
god mayonnaise
2
spsk
purløg, finthakket
1
spsk
persille, finthakket
1
spsk
friskpresset citronsaft
2-3
tsk
stærk chilisauce – jeg bruger Tabasco Sriracha sauce
1
tsk
mild chilipulver
1/4
tsk
løgpulver
1/4
tsk
hvidløgspulver
Salt og peber
Sådan gør du
Spicy ranch dressing
Rør creme fraiche, mayonnaise, friskhakkede urter og krydderier sammen i en skål. Krydr med salt og peber.
Tilsæt chilisauce, – start evt. med 2 teskefulde, og smag på den, så den ikke bliver for spicy til din smag.
Opbevar dressingen på køl til den skal serveres, og lad den gerne trække et par timer.
Spidskålssalat
Snit kålen fint og bland den med ruccolasalat, avocado tern, forårsløg og edamamebønner.
Top med grofthakkede saltede mandler og spicy ranch dressing, - og server med ekstra dressing ved siden af og evt. et drys persille.
Video