Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Portvinsrosiner - Skotterup's portvinsrosiner
Opskrift på de lækreste portionsrosiner, - perfekte til ostebordet.
Ret
Dessert, Tilbehør
Køkken
Dansk
Samlet tid
10
minutter
minutter
Servings
8
personer
Ingredienser
250
g
rosiner
2 1/2
dl
god rød portvin
1/2
dl
vand
75
g
sukker
2
stjerneanis
1
kanelstang
1/2
vaniljestang, - er den stor så nøjes med 1/3
Sådan gør du
Hæld alle ingredienserne i en kasserolle, undtagen rosinerne, - og kog lagen op i ca. 5 minutter. Pisk i den et par gange.
Tag gryden af blusset og hæld rosinerne ved. Lad gryden stå ved stuetemperatur i 30 minutters tid, og vend rosinerne jævnligt.
Hæld rosiner og lage på et skoldet patentglas med låg, og opbevar dem på køl.
Video