Opskrift på ristet brød med feta creme, friske figner, honning, hasselnødder og timian. Perfekt som dessert, en let frokost med ruccolasalat ved siden af, eller som appetizer på mindre stykker brød.
Hæld fetaen i en minihakker med et par spiseskefulde af yoghurten, og kør den til fetaen er godt cremet.
Tilsæt resten af yoghurten, citronsaft, citronskal, friskkværnet peber, – og kør den på minihakkeren til du har en lækker cremet konsistens. Smag til med salt.*Vær opmærksom på ikke at røre den for længe på minihakkeren, så vil du opleve at den måske bliver for tynd i konsistensen.
Ristet brød med fetacreme, figner, honning og hasselnødder
Rist brødet, - enten i en brødrister eller på en pande i en smule smør eller olie.*Lad dem køle af så fetacremen ikke smelter når den smøres på.
Smør brødet med et godt lag fetacreme på hver, og top med skiver af friske figner.
Fordel striber af honning herover, og top medbragte hakkede hasselnødder, frisk timian, friskkværnet peber og en smule flagesalt.