Opskrift på den lækreste cremede tomatsauce med fløde, ost og tortellini.
Ret Frokost, Hovedret
Køkken Italiensk
Samlet tid 25 minutterminutter
Antal 4personer
Ingredienser
500gtortellini efter eget valg
1dshakkede tomater
2 1/2dlpiskefløde
1dlgrøntsagsbouillon
80dparmesan, fintrevet
80grevet mozzarella
3spsktomatkoncentrat
1håndfuldfrisk basilikum
1løg, finthakket
3fedhvidløg, revet eller presset
1tsktørret basilikum
1/2tsk oregano
Salt og peber
Olie
Sådan gør du
Varm en smule olie på en pande, og steg løg og hvidløg af i et par minutter.
Tilsæt tomatkoncentrat og de tørre krydderier, og varm med et minuts tid, inden de hakkede tomater, bouillon, fløde og parmesan tilsættes.
Lad saucen små simre i 5 minutter, og krydr med salt og peber.
Rør mozzarellaen og de friske basilikumblade i saucen, og kog imellemtiden dine tortellini som beskrevet på pakken.
Tag dine tortellini direkte fra gryden med en hulske, og vend dem i den cremede tomatsauce. Juster evt. konsistensen på saucen med lidt pastavand hvis der er behov for det.
Smag saucen til med salt og peber, - og server retten toppet med friske hakkede basilikumblade og evt. et drys parmesan.