Skær tomaterne i små tern, og hak de øvrige ingredienser fint.
Bland grøntsagerne sammen i en skål, – smag gerne på chilien inden du tilsætter. Måske du har fået fat i en af de stærke, – så doser efter smag og ønske.
Hæld olien over samt saften af en lime og smag til med salt. Ønskes mere syre tilsættes ekstra limesaft.
Guacamole
Halver avocadoerne og skrab kødet ud med en ske.
Mos det groft med en gaffel, og hæld det i en skål sammen med et par spiseskefulde frisk salsa (pico de gallo), og smag til med salt, friskkværnet peber og limesaft.
Kyllinge burger
Varme en smule olie på en pande og steg kyllingen til den er gylden og gennemstegt, - krydr med salt og peber.*Lun i mellemtiden burgerbollerne.
Del cheddar skiverne i 4 og læg et lille stykke ost på hvert stykke kylling så det smelter, - regn med ca. 3 stykker inderfileter pr. person.
Smør de nederste boller med et godt lag guacamole, og læg kyllingen ovenpå.
Læg et par sprøde salatblade over, top med et par store skefulde frisk salsa og slut af med top bollen. Denne kan evt. smøres med mayonnaise, - men det er en smagsag.