Opskrift på enkel og lækker pasta med krydret tomatsauce, - nemt og møg lækkert.
Ret Frokost, Hovedret
Køkken Dansk, Italiensk
Samlet tid 20 minutterminutter
Ingredienser
500gpasta
2dspolpa eller hakkede tomater
70gkoncentrat
1løg, finthakket
3-4 fedhvidløg, revet eller presset
1tskoregano
1tskbasilikum
2-3spsk olivenolie
Salt og peber
Parmesan til toppen
Sådan gør du
Varm olien i en lille gryde og svits løg og hvidløg af et par minutter ved middel varme, – uden det bruner.
Tilsæt tomatkoncentrat og de tørrede krydderier og varm igennem i yderligere 2-3 minutter.
Hæld polpa eller de hakkede tomater over, krydr med salt og peber og lad tomatsaucen små koge i minimum 10 minutter, – gerne en halv times tid. På mit komfur står den på 4 ud af 9.
Kog i mellemtiden pastaen som beskrevet på pakken
Smag tomatsaucen til med salt og peber, - tilsæt evt. også en god håndfuld frisk basilikum. Ønsker du den spicy kan du tilsætte lidt chiliflager.
Top den på din favorit pasta, drys med parmesan og server.