Varm en smule olie i en gryde, krydr kyllingen med salt og peber og brun det godt af.
Hæld løg og hvidløg over, og steg dem med til løgene er klare.
Tilsæt cajun krydderi og varm igennem et par minutter, inden tomatkoncentrat tilsættes og varmes med et øjeblik.
Hæld pastaen, hakkede tomater og 7 dl bouillon over, rør det hele godt rundt og lad nu retten simre, - evt. under låg hvis pastaen stikker op over overfladen.Tilsæt løbende bouillon hvis retten er ved at koge tør. Bemærk at pastaen ofte skal have lidt længere end beskrevet på pakken.
Tilsæt mascarpone og peberfrugt ca. 5 min. før pastaen er færdig, - rør det hele godt sammen og lad retten simre videre til pastaen er tilberedt al dente.Peberfrugten skal stadig gerne have bid når retten serveres.
Smag pastaen til med salt og peber, og server den evt. toppet med revet parmesan.