Opskrift på sild med havtorn og et strejf af gurkemeje, - en frisk og lækker sild.
Ret Frokost, Tilbehør
Køkken Dansk
Samlet tid 30 minutterminutter
Servings 4personer
Ingredienser
Havtorn sild
300gmarinerede sildefileter, drænet vægt
200ghavtorn
3/4dlsukker
1/2tskgurkemeje
1spskvand
Salt og peber
Derudover - Til servering
1lille løg skåret i ringe
Frisk dild
Creme fraiche
Sådan gør du
Hæld havtorn, sukker, gurkemeje og vand i en gryde og kog det op. Lad det koge ved god varme i 3-4 minutter og sluk for blusset. Lagen tykner når den køles af.
Smag lagen til med salt og peber og lad den køle af ved stuetemperatur inden silden tilsættes.
Skær sildefileterne ud i mundrette bidder, og dup dem tørre med lidt køkkenrulle.
Vend dem i marinaden med havtorn, og server sildene toppet med creme fraiche, løgringe og frisk dild.