Opskrift på nem og lækker grønkålssalat med æbler, hasselnødder og granatæble.
Ret Salat, Tilbehør
Køkken Dansk
Samlet tid 10 minutterminutter
Servings 4personer
Ingredienser
Salaten
300ggrønkål
2æbler
1granatæble, kernerne heraf
1håndfuldhasselnødder, grofthakket
Marinade
3spskolivenolie
2spskgod mærk balsamico
1spskhonning
1/2spskvand
Salt og peber
Sådan gør du
Marinade
Bland alle ingredienserne til marinaden og rør dem godt sammen, til marinaden har en ensartet konsistens. Smag til med salt og peber og stil den til siden.
Salaten
Skyl grønkålen grundigt og hak den fint. Du kan også købe de poser hvor det er hakket, - det gør jeg altså ligeså ofte.
Skær æblerne i mindre tern og vend dem sammen med grønkålen, - gem evt. lidt til toppen.
Hæld salaten i en serverings skål, og top med granatæblekerner, hakkede hasselnødder og hæld marinaden ud over. Vend det let sammen, og drys med de sidste æbler.