Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Bolsjebede carpaccio med ruccola og feta
Opskrift på sprød bede carpaccio med bolsjebeder, ruccola, feta og pinjekerner.
Ret
Salat, Tilbehør
Køkken
Dansk, Gourministeriet
Samlet tid
20
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
2
store bolsjebeder, - skrællet og tørrede fri for overskydende vand
2
spsk
olivenolie
1 1/2
spsk
hvidvinseddike
1
spsk
citronsaft
1
tsk
honning
1
tsk
timian
1
håndfuld
ruccola
60
g
feta
25
g
pinjekerner
Salt og peber
Blød timian og finthakket persille til toppen
Sådan gør du
Rist pinjekernerne på en tør pande og sæt dem til side.
Skær bederne ud i helt tynde skiver, gerne på et mandolin jern.
Bland olivenolie med hvidvinseddike, citron, honning og timian, - smag til med salt og peber.
Læg en bund af ruccola på en tallerken og top med tynde skiver af bolsjebederne, - de skal lægges i to lag. Mellem hvert lag dryppes med marinaden.
Top med smuldret feta, persille, blød timian og ristede pinjekerner.
Video