Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Pizza bianco med kantareller, majs og mascarpone
Opskrift på en fantastisk lækker vegetar venlig pizza toppet med kantareller og majs.
Ret
Frokost, Hovedret
Køkken
Gourministeriet, Italiensk
Samlet tid
1
time
time
30
minutter
minutter
Servings
4
Personer
Author
Dianna
Ingredienser
1
portion
pizzadej
- klik her
Topping
2
majskolber (majs fra dåse eller frost kan også bruges)
250
g
mascarpone
3
bøffel mozzarellaer, åbnet og drænet for væde
200
g
kantareller
Frisk blød timian til toppen
Salt og peber
Sådan gør du
Skyl majskolberne og pak dem ind i alufolie med den blanke side indad. Bag dem i en forvarmet ovn i ca. 20 min. ved200 grader.
Befri dem derefter for blade og tråde, og skær dem langs stokken så de lige akkurat hænger sammen i stykker.
Børst kantarellerne fri for urenheder med en blød børste.
Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
Fordel klatter af mascarpone og mozzarella på bundene.
Top dem med kantareller og majs, og bag dem i ca. 15 min. ved 250 grader.
Top pizzaerne med frisk blød timian, rigeligt friskkværnet peber og lidt salt.
Video