Opskrift på de lækreste grillede majs med en skøn chipotle dressing og chilipulver.
Køkken Gourministeriet
Samlet tid 1 timetime30 minutterminutter
Servings 4Personer
Author Dianna
Ingredienser
4
majskolber
Frisk eller tørret persille til toppen
Dressing
1dl
creme fraiche 18%
1spsk
ketchup
1/2tsk
chipotle chilipulver
1/4tsk
paprika
Lidt sukker
Salt
Chili drys
1/2tsk
chilipulver
1/4tsk
fint salt
Sådan gør du
Læg majskolberne i blød i koldt vand i 1 time.
Bland imellem tiden ingredienserne til dressingen, og smag til med salt og peber. Stil på køl til majsene skal serveres.
Bland også ingredienserne til chili drys og stil til side
Dræn majsene for væde og grill dem over indirekte varme til bladene er gyldne på alle sider, og majsene er møre indeni, det tager ca. 20 min. (5 min på hver side).
Lad majskolberne hvile et øjeblik inden bladene trækkes tilbage og flettes. Fjern de mange hår og lad dem køle en smule af.
Hæld dressingen over majsene og drys med chili drys blandingen samt persille.