Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Citronpasta
Opskrift på den lækreste citron pasta,- cremet og frisk.
Ret
Frokost, Hovedret
Køkken
Italiensk
Samlet tid
20
minutter
minutter
Antal
4
Personer
Forfatter
Dianna
Ingredienser
500
g
spaghetti
4
æggeblommer
25
g
smør
100
g
parmesan, fintrevet
1
citron, fintrevet skal og saft heraf
Salt og friskkværnet peber
Kogevand fra pastaen, - ca. 2 dl
Evt. ekstra citronskal til toppen, friskkværnet peber og finthakket persille
Sådan gør du
Rør æggeblommerne sammen med citronskal og citronsaft.
Kog pastaen al dente og hæld vandet fra, - gem et par deciliter til at justere konsistensen med.
Rør smørret i pastaen, og tilsæt derefter æggeblommer samt parmesan, og rør det hurtigt ind i pastaen.
Juster konsistensen med det varme kogevand fra pastaen, - den skal være lækker cremet.
Krydr med friskkværnet peber og smag til med salt, - og server den toppet med friskkværnet peber og finthakket persille.
Video