Opskrift på den lækreste citron pasta - Citronpasta uden fløde, cremet og frisk.
Ret Frokost, Hovedret
Køkken Italiensk
Nøgleord Nem pasta, Pasta
Samlet tid 20 minutterminutter
Servings 4Personer
Author Dianna
Ingredienser
6
æggeblommer
1citron, fintrevet skal og saft heraf
500g
spaghetti
50g
smør
100g
parmesan, fintrevet
Salt og friskkværnet peber
Kogevand fra pastaen, - ca. 2 dl
Sådan gør du
Rør æggeblommerne sammen med citronskal og citronsaft.
Kog pastaen al dente og hæld vandet fra. Gem et par deciliter til at justere konsistensen med.
Rør smørret i pastaen sammen med en smule af kogevandet, og tilsæt derefter æggeblommerne og parmesan. Rør det godt sammen med pastaen over helt svag varme.
Juster konsistensen med mere kogevand fra pastaen, og smag til med salt og masser af friskkværnet peber.