400gtilberedt kyllingekød skåret i tern, - f.eks. rester fra en helstegt kylling
200gchampignon, skåret i skiver
100ghvide asparges fra glas, skåret i mindre stykker
2dl
creme fraiche 18%
1dl
god mayonnaise, - jeg bruger Hellmann's
2tskdijon
1-2forårsløg, fint snittet (eller 1/2 bdt purløg)
130gbacon
Salt og peber
Olie
Sådan gør du
Varm en smule olie på en pande, og steg champignon skiverne af ved høj varme til de er let sprøde og gyldne. Krydr med salt og peber. Lad dem køle af på en tallerken, - evt. med lidt køkkenrulle.
Steg baconen sprød, og lad det derefter suge på en smule køkkenrulle.
Bland creme fraiche, mayonnaise, dijon og forårsløg i en skål.
Tilføj tern af kylling, asparges og de afkølede champignon, og vend det godt rundt i dressingen. Smag til med salt og peber.
Server hønsesalaten toppet med sprød bacon og lidt grønt på toppen.