Rør melet i lidt ad gangen og kør dejen på maskine til den slipper, ca. 8-10 min.
Hæld godt med olie i en bøtte, læg dejen heri og luk den til, og lad den hæve på køl natten over.
Tag dejen ud af køleskabet, og lad den stå og hvile på køkkenbordet i ca. 1 time.
Hæld dejen ud på køkkenbordet og spænd den let op ved hjælp af en dej skraber.
Del dejen i 3 lige store stykker, ca. 375 g pr. stk, og form dem til lange flutes, - det gøres lettest ved hjælp af en dej skraber. Alternativt kan de rulles med hænderne, pas på ikke at mase luften ud.
Placer dem på en bagepladet beklædt med bagepapir, eller gerne i en fluteform, og lad dem hvile i 30 min.
Bag dem i ca. 20 min. ved 220 grader, alm. ovn (gerne damp), - kernetemperaturen skal være på 98 grader.