Go Back
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
Ernæringsetiket
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Print
Vegetarisk paprikagryde
Opskrift på grøn paprikagryde med græskar, svampe og kikærter.
Ret
Hovedret
Køkken
Dansk
Nøgleord
Efterår, efterårs mad, Paprikagryde, Vegetar, Vegetarisk, Vegetarisk aftensmad
Samlet tid
35
minutter
minutter
Servings
4
personer
Calories
360
kcal
Ingredienser
1
løg, finthakket
200
g
svampe, skåret i kvarte
400
g
hokkaido, skåret i tern
3
fed
hvidløg, revet eller presset
2
spsk
sød paprika
3
spsk
tomatkoncentrat
1
ds
hakkede tomater
2 1/2
dl
grøntsagsbouillon
2 1/2
dl
fløde
1
ds
kikærter
1
rød
peber, skåret i tern
1
håndfuld
bredbladet persille, finthakket
Salt og friskkværnet peber
Olie
Til servering
Ris eller pasta
Kartoffel - eller rodfrugtmos
Sådan gør du
Varm en gryde op med en god sjat olie og steg løgene klare.
Tilsæt svampe og græskar, og steg det til svampene er let gyldne. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Drys paprika over og tilsæt tomatkoncentrat og varm igennem et øjeblik.
Hæld tomater, bouillon og fløden ved, læg låg på, og lad retten simre til græskarret er mørt - ca. 15 minutter.
Fjern låget og tilsæt kikærter, peberfrugt og persille, og varm retten igennem i yderligere 5 minutter.
Smag til med salt og friskkværnet peber, og server med ris, kartoffelmos, rodfrugter eller pasta.
Video
Nutrition
Kalorier:
360
kcal
|
Kulhydrater:
32
g
|
Protein:
9
g
|
Fedt:
24
g
|
Mættet fedt:
15
g
|
Flerumættet fedt:
2
g
|
Enkeltumættet fedt:
6
g
|
Kolesterol:
71
mg
|
Natrium:
681
mg
|
Kalium:
1075
mg
|
Fiber:
7
g
|
Sukker:
11
g
|
A-vitamin:
3068
IU
|
C-vitamin:
59
mg
|
Kalcium:
139
mg
|
Jern:
3
mg